KONCERT MED IB GRØNBECH
Fredag den 19. oktober kl 20:00
Ib Grønbech er født vendelbo, og det afspejler sig i hans finurlige sange om stort og småt! Der er garanti for en festlig og underholdende aften.
 
/ib_groenbech_taburet.jpg 
Billetpris 250 kr.
Tilmelding til Kim 4068 4931, gerne med SMS.
Bestilte billetter skal afhentes onsdag den 17.10 kl. 16-18 i forsamlingshuset.

Highlights 2018Kys 
 
 JANE & SHANE spillede en forrygende koncert for os i april.
En mindeværdig aften - ikke mindst fordi den irske stuvning gik i gæring, og det alligevel lykkedes at få mad på bordet og at få koncerten i gang til det planlagte tidspunkt!
/janes.jpg
 
Highlights 2017Cool
__________________________________
Koncertsæsonen blev indledt med en fremragende sangaften med Ann-Mette Elten, som blev akkompagneret af Niels Kirkegaard på guitar.
Vi fik et flot udvalg af klassikere fra den danske sangskat samt en håndfuld sange fra PS12 og Ann-Mettes egen produktion.
Som afslutning et par klassiske arier! I sandhed et alsidigt sangtalent...
 
 /IMG_2676.JPG
 
Tørfisk leverede et par forrygende koncerter i starten af februar. Fotogalleriet er opdateret med fotos fra den minderige dag:
 
/DSC_2709.JPG 
 
 
Highlights 2016 Cool 
________________________________________ 
 
Koncerten med Tamra og Noah Rosanes i november var næsten udsolgt, og de fremmødte fik en flot kavalkade af hits fra den amerikanske countrysangbog.
 /IMG_1634.JPG
 
 
______________________________________________
 
Troubadouren Tom Donovan severede en fin samling traditionelle og egne irske sange med sin store stemme og flotte guitarspil. Forinden indtog vi irsk gryderet med tilhørende irsk øl!
 
/tomdonovan.jpeg
 
_____________________________________________________________
 
 Jette Torp leverede sammen med sin faste musikalske ledsager Jan Kaspersen en forrygende koncertoplevelse i forsamlingshuset.
Det blev en aften med fuldt hus og en intim koncert med nærvær og en rigtig god og hyggelig stemning.
 
/IMG_0917.JPG
Highlights 2015 Cool
 _______________________
Teltkoncerten med Viggo Sommer & his backhowlers blev alligevel ikke en teltkoncert! Den blev grundet det meget omskiftelige vejr flyttet inden for i salen. Det gjorde det bestemt ikke kedeligere, og vi havde nogle herlige timer i selskab med Viggo og hans spillemænd: Ulrik Bust og Niels Ole Thorning
 /IMG_0384.JPG
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
Log ind | Sitemagic CMS